Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-04@13:14:24 GMT

درآمد ارزی صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۰۷۴۶

مدیر کل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو در آستانه برگزاری بیست و دومین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی ، دارو و آزمایشگاهی «ایران هلث» که قرار است از19 تا 22 خردادماه با هدف حمایت از شرکت های تولید کننده و صادرکننده در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شود اظهار داشت: این نمایشگاه یکی از بزرگ‌ترین رویدادها در حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی محسوب می‌شود که آخرین دستاوردهای تولید کنندگان و شرکت‌های دانش بنیان را در معرض نمایش مصرف کننده‌ها، شرکت‌ها، دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز درمانی قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال با توجه به نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری به سال رونق تولید اهمیت برگزاری نمایشگاه «ایران هلث» دو چندان شده است.

مدیرکل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی ادامه داد: متاسفانه تحریم ظالمانه دشمنان تامین تجهیزات پزشکی و ملزومات را سخت‌تر کرده که تکیه بر تولید داخل امسال مضاعف خواهد شد و برگزاری این نمایشگاه برای رونق تولید بسیار موثر خواهد بود.

صفوی گفت: در حال حاضر کیفی سازی تولید تجهیزات و ملزومات پزشکی را در وزارت بهداشت در دستور کار قرار داده ایم و برگزاری نمایشگاه «ایران هلث» علاوه بر اینکه تجهیزات مختلف پزشکی و ملزومات آن را در معرض نمایش مصرف کننده‌ها قرار می‌دهد فضای رقابتی نیز ایجاد خواهد کرد و این مسئله در جهت افزایش ارتقای کیفیت موثر است.

وی بیان داشت: ارتقاء کیفیت تجهیزات و ملزومات پزشکی در وزارت بهداشت مدنظر قرار دارد و این مسئله در توسعه صادرات نیز بسیار حائز اهمیت است.

مدیر کل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی با اشاره به اینکه کالاهای صادراتی برای اینکه در کشورهای دیگر بتواند رقابت کنند باید از لحاظ کیفی در شرایط بالایی باشند، گفت: برگزاری نمایشگاه «ایران هلث» در جهت ارتقای کیفیت این تولیدات می‌تواند بسیار موثر واقع شود.

صفوی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از موضوعاتی که می‌تواند در این راستا حائز اهمیت واقع شود مسئله درآمد ارزی است چرا که درآمد ارزی در حوزه سلامت با صادرات امکان پذیر بوده و برگزاری این نمایشگاه می‌تواند در این جهت مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه متوسط درآمد ارزی ناشی از صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی سال‌های گذشته در حدود ۲۵ تا ۳۰ میلیون دلار بوده است، گفت: در شرایط کنونی تحریم‌های ظالمانه دشمنان کار را برای صادرکننده‌ها سخت تر کرده ولی تلاش می‌کنیم که با اقدامات لازم گام‌های موثری در این زمینه برداریم.

وی بیان داشت: نمایش و ارائه تجهیزات آزمایشگاهی، دارویی و پزشکی از محورهای اصلی این نمایشگاه است و موضوعات دیگری همچون گردشگری سلامت، شرکت های دانش بنیان، اپلیکیشن های سلامت و رسانه‌های حوزه سلامت برای این نمایشگاه در نظر گرفته شده است.

گفتنی است؛ ۴ تشکل شامل اتحادیه صادرکنندگان تجهیزات پزشکی، انجمن مهندسی پزشکی، انجمن صنفی تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی و اتحادیه بازرگانان در برگزاری این نمایشگاه که از19 تا 22 خردادماه در نمایشگایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود، مشارکت دارند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو تجهیزات پزشکی دارو نمایشگاه بین المللی علوم پزشکی مراکز درمانی وزارت بهداشت رقابت سلامت ایران دارو درآمد دلار سازمان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۰۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد
  • درخواست رسیدگی به ایفای تعهدات ارزی تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شد
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ اعلام شد
  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • نقش کلیدی لوازم پزشکی در بهبود سلامت بیماران